Bewust bewegen

Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen met nek- en rugpijn anders bewegen en hun spieren anders activeren. Oefeningen waarbij de mensen kleine bewegingen maken in de rug blijken hierbij helpend te zijn waardoor men op den duur ook de aansturing van de bijbehorende spieren weer hersteld.

Fysiotherapie Rockanje biedt nu een oefenprogramma ‘Bewust bewegen’ aan dat is gebaseerd op deze laatste inzichten en hiermee mensen kan ondersteunen in hun herstel van nek- en rugpijn. Behalve op nek- en rugpijn wordt ook ingezet op het in balans brengen van het hele lichaam.

Het oefenprogramma wordt iwekelijks doorlopen in kleine groepen van 5 à 6 mensen onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut. De kosten zijn €12,50 per les van een uur en de lessen vinden plaats op maandagavond van 19.00-20.00 uur.

Vanzelfsprekend kunnen ook mensen met andere fysieke klachten die fysiek fitter willen worden deelnemen aan het beweegprogramma daar er voldoende individuele aandacht geboden kan worden.

Afspraak maken
Wij verzoeken u bij ieder bezoek uw afspraken-kaartje mee te nemen. 

Bel 0181 404 195

Komt u voor het eerst?
Dan verzoeken wij u op uw eerste afspraak uw verzekeringspasje en uw identiteisbewijs mee te nemen zodat wij de juiste gegevens kunnen invoeren en de intake vlot kunnen laten verlopen. Verandert u van verzekeraar, laat het ons direct weten. Heeft u reeds een afspraak, dan hoeft u zich niet te melden maar kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

U kunt ook online een afspraak maken.

Open

We zijn weer open!! Bel voor een afspraak naar: 0181404195
close-link