Osteopathie

Osteopathie is een zachte manier van onderzoek en behandelen, waarbij gekeken wordt naar het functioneren van gewrichten, spieren, organen, de bloedvoorziening en de zenuwen. Het is een behandelmethode waarbij al deze elementen aan elkaar gekoppeld worden. Met andere woorden de relaties tussen deze verschillende structuren wordt in kaart gebracht waardoor de uiteindelijke oorzaak van de pijn of het bewegingsverlies behandeld kan worden. Een osteopathische behandeling is er op gericht het evenwicht in het lichaam te herstellen, zodat het zelfgenezend vermogen (wat ieder mens in zich heeft) weer zijn werk kan doen. Veel mensen komen bij een osteopaat met hoofdpijn, buikpijn, rug-, nek- en schouderklachten.

Een eerste behandeling neemt een uur in beslag. De kosten van een uur-behandeling bedragen 85 euro (de meeste verzekeraars geven voor een osteopathie-behandeling een gehele of gedeeltelijke vergoeding). Vervolgbehandelingen duren over het algemeen een half uur (45 euro). Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts nodig.

Hugo van der Wal (06-14280700)

Osteopaat D.O. –M.R.O

Lid van de NVO en geregistreerd bij het NRO

Afspraak maken
Wij verzoeken u bij ieder bezoek uw afspraken-kaartje mee te nemen. 

Bel 0181 404 195

Komt u voor het eerst?
Dan verzoeken wij u op uw eerste afspraak uw verzekeringspasje en uw identiteisbewijs mee te nemen zodat wij de juiste gegevens kunnen invoeren en de intake vlot kunnen laten verlopen. Verandert u van verzekeraar, laat het ons direct weten. Heeft u reeds een afspraak, dan hoeft u zich niet te melden maar kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

U kunt ook online een afspraak maken.