Rebalancing

Rebalancing: aanraken – voelen – ontspannen – rust – balans – energie

Van denken naar het voelen. Uit uw hoofd…. in uw lijf! Bij Fysiotherapie Rockanje, worden Rebalancing sessies en ontspanningsmassages verzorgt door Anja van Bree.

Rebalancing laat zich niet zo gemakkelijk beschrijven in woorden. Het is een ervaring die gevoeld dient te worden! Tijdens een sessie laat de therapeut zich leiden door zijn handen en intuïtief – afgestemd op de cliënt -, maakt zij daarbij gebruik van de grote variëteit aan technieken die zij tijdens de opleidingen geleerd hebben. Daardoor ontvangen cliënten precies datgene wat nodig is om meer bij hun gevoel te komen en om meer te kunnen ontspannen in wie zij werkelijk zijn. Rebalancing bestaat uit diverse  technieken en behandelvormen. Er kan gebruik worden gemaakt van Myofascial release (diep werken bij de pijn), ademhaling, meditatie, zelfonderzoek, gewricht ontspannende technieken, Trager, Cranio- sacraaltherapie en body-reading. Een sessie geeft vaak inzichten, meer bewustzijn op wat er leeft in de mensen zelf en diepere ontspanning. Lichamelijk én geestelijk kunt u zich tijdens en na de sessie vrijer, ruimer, energieker en vitaler voelen!

Voor wie? Rebalancing is juist ook geschikt voor mensen  met ‘chronische’ aandoeningen/ blessures zoals bij rug, nek schouder etc. Getracht wordt om inzicht te krijgen wat de oorzaak is van het ontstaan van een  blessure.  Het is ook geschikt voor mensen met auto-immuunziekten zoals Multiple Sclerose, Fibromyalgie, reumatoïde artritis. Niet dat de aandoening ineens zal verdwijnen, maar doordat de aanraking veelal verlichting geeft, wordt de pijn of het ongemak minder, de slaap weer dieper en voelt de cliënt zich iets energieker en vitaler. Het ongemak wat de aandoening met zich meebrengt kan beter ‘gedragen’ worden. U hoeft niet iets te mankeren of een lichamelijke klacht te hebben om iets aan een Rebalancingsessie te hebben… Genieten van de aanraking, uw hoofd verder leegmaken en de nog beter voelbare ‘diepe ontspanning’, zijn een weldaad voor uw lichaam, ziel en geest!  Rebalancing is een beschermd beroep en een erkende vorm van complementaire zorg. Anja van Bree is gediplomeerd Rebalancer en aangesloten bij BATC,  een overkoepelende beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig therapeuten. Betaling van de sessie dient rechtstreeks bij de behandelaar plaats te vinden. De cliënt ontvangt een factuur en kan deze  eventueel indienen bij de zorgverzekeraar. De sessies worden door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Raadpleeg voor de voorwaarden de aanvullende vergoedingen (alternatieve geneeswijze) van uw polis van uw zorgverzekering.

Welkom!

Voor afspraken of meer informatie: Anja van Bree 06-48152122

info@luisterennaarjelijf.nl

www.luisterennaarjelijf.nl

Afspraak maken