Praktische informatie

TarievenPrijs
Zitting reguliere fysiotherapie€42,50
Zitting fysiotherapie aan huisbehandeling€55,00
Zitting manuele therapie€55,00
Zitting bekkenfysiotherapie€55,00
Zitting oedeemtherapie€55,00
Screening, intake en onderzoek€55,00
Intake en onderzoek na verwijzing€55,00
Zitting oefentherapie mensendieck€42,50
Zitting hypnotherapie, 90 min€157,50
Verslaglegging€90,00

Afspraak

Komt u voor het eerst? Dan verzoeken wij u op uw 1e afspraak uw verzekeringspasje en uw identiteitsbewijs mee te nemen zodat wij de juiste gegevens kunnen invoeren en de intake vlot kunnen laten verlopen. Verandert u van verzekeraar, laat het ons direct weten. Heeft u reeds een afspraak, dan hoeft u zich niet te melden maar kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is op werkdagen dagelijks bereikbaar. Mocht u onverhoopt ons antwoordapparaat krijgen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld door onze secretaresse of één van onze therapeuten.

Afzeggen

Indien u, om welke reden dan ook, uw afspraak niet kunt nakomen geeft u dit dan z.s.m. maar uiterlijk 2 werkdagen van tevoren telefonisch door aan de praktijk (zijn wij niet geopend dan kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat). Zegt u niet op tijd af dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht.

Verzekering

Onze praktijk heeft niet met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. U kunt contact opnemen met de praktijk om na te vragen of wij een contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar. Indien wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar dan is er nog wel een gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit uw zorgverzekering.

Indien wij wel een contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar dan is het zo dat het aantal behandelingen én het tarief dat door uw verzekering wordt vergoed verschilt per verzekeraar. Het is daarom van groot belang dat u ons uw juiste gegevens aanlevert (neem uw verzekeringspasje mee). Check zelf uw polisvoorwaarden om te zien voor hoeveel behandelingen uw zich verzekerd heeft. Vindt u dit lastig? Neemt u dan contact op met één van onze therapeuten of onze secretaresse. Zij helpen u graag. Wij hebben met de meeste verzekeraars afspraken gemaakt en declareren direct bij de verzekeraar. In alle andere gevallen gelden de tarieven zoals vermeld op de praktijkprijslijst (aanwezig in de wachtruimte).

Bent u NIET aanvullend verzekerd voor fysiotherapie of manuele therapie of is uw maximum van uw aanvullende verzekering bereikt, dan verzoeken wij u de kosten direct na de behandeling middels PIN-betaling te voldoen. Uiteraard ontvangt u direct een factuur ten behoeve van uw eigen administratie.

Hygiëne

Wij willen u vragen om uw persoonlijke hygiëne in acht te nemen, gepaste kleding te dragen en op elke afspraak een handdoek mee te nemen.

Uw eigendommen

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor diefstal of verlies van uw persoonlijke eigendommen binnen onze praktijk.

Privacy policy
Download onze privacy policy

Algemene Voorwaarden
Download onze Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling
Download onze klachtenregeling

Chronische Indicatie
Download de lijst voor chronische indicatie

KNGF logo